tiistai 30. lokakuuta 2018

Päivä reissu: Yehliu Geopark

你們好!好久不見。Hei kaikille! Pitkästä aikaa blogin äärellä. Taiwan on aivan ihana, kesä jatkuu edelleen. Viime viikkojen sää on ollut sellasta kolmenkymmenen asteen molemmin puolin, sateisina päivinä vähän viileämpää, noin 25 astetta. Kuukausi on hurahtanut vauhdilla ohi ja on kyllä ollut kivaa!

Ajassa taaksepäin..........

 Lauantaina 22.9 menimme metrolla ensin main stationille ja siitä hyppy bussin kyytiin, joka körötteli mukavasti perille asti. Oli muuten tosi kylmä ilmastointi, että ihan paleli kesävaatteissa! Yehliuhin meni noin tunti ja puoli, että bussissa voi hyvin ottaa tirsat. Yehliun Geopark on todella mielenkiintoinen ja kaunis paikka. Opiskelijahinnalla sisäänpääsymaksu oli 40TWD eli vähän päälle euron. Kivipuisto on kuuluisa sen kuningattaren pään muotoisesta kivestä, siis kun katsoo sitä kiveä oikeasta kulmasta. Puisto on merenrannalla ja näkymät ovat huimat!

Sateenvarjo on täällä tuttavammin aurinkovarjo, perustapa suojautua rusketukselta!

Kivimuodostelmat näyttävät sieniapajalta heh

Hyvällä säällä turisteja on paljon! 


Veden muovaamat kivet ovat iloa silmälle 😍很好看! 


Olen niin rakastanut Taiwanin luontoon, vehreys, vihreys ja vuoret 😍💚

這是女王頭, tässä kuningattaren pää ja kuvausjono

Hei voiks ottaa musta kuvan??!! Hahaha 


Fossiilisoitunut kukka? Näitä kans löytyi paljon erilaisia matkan varrelta.

Kivipuisto/turisti keskittymästä voi jatkaa matkaa eteenpäin kohti harjaanteen huippua, mahtava näköala on hyvä syy jaksaa kävellä vielä ;) 

Jättimäinen meri ja sininen horisontti. Olin oikeesti tosi onnellinen vaikka oli kuuma ja väsytti jo pitkä seikkailuParasta seuraa ❤️❤️❤️ Bussin odotusselfie

siis poset on kohdillaan😎
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti